You are here: Home Nieuws Latest Wat doet dat?

Wat doet dat?

E-mail Afdrukken


Enkelen van jullie zijn er geweest. Vloer 11 van de Hogekamp, de SRC-kamer. Hier zit jullie commissie al enkele weken bijna fulltime te werken. Maar waar zijn ze nu zoal mee bezig?

Lompe machines bouwen, met vuur spelen, softballen, Lars z'n eten belachelijk maken: als jullie de voorgaande nieuwsberichten moeten geloven lijkt het alsof de commissie bijna alleen maar lol heeft. Natuurlijk hebben we veel lol, maar er wordt ook zeker hard gewerkt.

De website wordt onderhouden, wat zeker zijn vruchten afwerpt, want we hebben al meer dan 70 unieke bezoekers en meer dan 2000 pageviews gehad. Ook wordt er nog steeds hard geprobeerd om contract researches binnen te krijgen, er zijn al honderden bedrijven afgebeld. Daarnaast zijn net de Lonely Planet gidsen gearriveerd, zodat we kunnen zien wat we zeker wel en niet moeten doen in Vietnam en Zuid-Korea. De opdrachten voor het vooronderzoek zijn ook bijna klaar, zodat jullie er binnenkort aan kunnen beginnen. Ook zijn we druk bezig om alvast wat gezellige activiteiten voor jullie te organiseren...

Tot ziens in de SRC-kamer!

Laatste aanpassing ( maandag 29 juni 2009 11:50 )   Geen reacties.
You need to login or register to post comments.
Reageer op dit artikel in het forum. (0 posts)